20121208

if i try to get away, how long until i'm free?

 perusmeininkei kouvolas. neljät pienet plus yhet isot ranut. ja istuttii sit parikyt min helsinkiin lähtevässä tyhjässä junassa. ihan jees. jätettii aura sinne ja hypättiin ulos ennenku se lähti. ois tehny mieli lähtee helsinkii auran mukaa. mut venla tuli viel meille ja kiltisti säädettii omia ja muitten koulutusjuttuja epätoivon partaalla 45 minuuttia.
ku venla sit lähti kävelin bussipysäkiltä kotiinpäin takaperin, koska lumisade. ja koska se on ihan hauskaa välillä. mul oli lämmin ja halusin vaa olla ulkona. ehkä tän takia jätin sisälle menemisen ja istuin vaa meijän takapihalla. en oo pitkää aikaa oikeesti vaa ollu yksin ulkona tekemättä mitään. ja nytki tein sit yhen lumienkelin. ja sen pienen hetken olin niin helvetin onnellinen.

 tuli viel tylsää tossa ilta yhentoista aikaa ja lähettii min veljen kans ajelee. musiikkia ja karkit ja pitsaa mukaa aapeeseeltä, 
kouvolan tyhjiä kujia, amisautoja, juopuneita ihmisiä kaduilla ja driftaamista. oltiinki jossain vaiheessa melkein ojassa 
keula 10cm tolpasta. mut ihan jees, tykkään tykkään. chilliä illanvietettä. ja haluisin viel ulos ehkä käpidöimää..
EDIT//: kello on puol neljä ja tulin ulkoota, siel on niin nätti ja raikas yö, enkä jaksa nukkua. rakkautta.
ainii ja  jos joku uusi ihminen tänne joskus joutuu, toivon ettei se päädy lukemaan vuoden takasen minän elämää. toivon ettei kukaa ikinä edes lue mun blogia sinne asti. never. koska olin joskus hyvin tyhmä. ja siis nythän oon selkeesti viisaampi. tai ainaki elämää kokeneempi (paskanmarjat). tai muuten vaa psykoottisempi. joo.

ja miten must tuntuu et taidan lintsata maanantain koulusta, vaikkaki silloin tapahtus kokeiden palautus. mut oon niin laiska paska. ja keksin kyl muitaki syitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro kerro kuvastin