20120624

yöttömän yön juhlaa

jeejee kesätyöt loppu ja juhannuksen viettoo.. joojoo en oo päivitelly kahtee viikkoo, mut ei mul oo ollu vaa aikaa ja innostusta.. nyt sit piti ottaa itteää niskasta kiinni... tosiaa talviturkki heitetty ja rillailtu. ollaa mökillä juvalla ja tää on ku joku vitun sukukokous. mut hauskaa on, vaikka toi ulkohuussi tuottaa mulle oikeesti paljon tuskaa. ja noi hyttyset.
kiira oli tosiaa viikko sitte meil yötä, ja oltiinhan myö iha vitun rappiolla.. päiväl nähtii venlaa ja henkkaa ja henkan kanssa oli helvetilliset spurdoospärdööt ja tän illan seurauksena sain uuden nimen (Mona)Elisa Mursuvaara. sunnuntaina oli sateista, ja meil ei ollu mehuu.. eikä rahaa. meilt löyty kuitenki jotai 6 tyhjää lasipullokokista ja sit paljon hiluja, joten saatiiki aivan vitusti safkaa. kaatosateessa paljain jaloin, capreissa ja ilman pitkähihasia taas viipotettii.. mut ei tää mun flunssa voi siitä johtua. eikä vissii ketää hävettäis kulkee silkkiboksereissa kouvolassa.. viel jos niis on erottiinen Homer..
viel niistä mun kesätöistä.. 3 viikkoo meni nopeesti ohi, ja taidan jäädä kaipaamaa Hannaa  ja Tuijaa.. no oikeestaan kaipaan vaan nyt sitä palkkaa mun tilille ja takasin kaupunkii.. nää hyttyset ja kylmä vesi ja ulkohuussi saa riittää.. onneks koht haetaa siiskosen leipomolt lisää safkaa..

2 kommenttia:

  1. "päiväl nähtii venlaa ja henkkaa ja henkan kanssa oli helvetilliset spurdoospärdööt ja tän illan seurauksena sain uuden nimen (Mona)Elisa Mursuvaara" eih nauroin liikaa :D::D::DDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :----D no hyvä että naurattaa, minuaki haikkeudella, se oli hyvä päivä :-)

      Poista

kerro kerro kuvastin