20120509

mul on likanen paita ja liian vähän rahaa.


aah en oo kerenny ees käymää koneel viime viikol vapun jälkee ei näin ei. ja nyt oon vaa oottanu kuvien kolahtamista s-postiin koska en oo halunnu kuvatonta postausta. olin keskiviikkoon tosiaa käväsees helsingis. kallio on hieno paikka. ei miul muuta. sit torstaina olin pääsykokeis lahes. se koulu ei ollu niin kotoisa mut lahti on ehdottomasti hyvä ja ne meni kai hyvin. ja näin nooran. perjantaina matkasin tampereelle pääsykokeisiin. JEPAJEPAJEE. en tiedä menikö hyvin. mutta JEPAJEPAJEE tosiaan siksi koska tampere. koska siellä into ja ida ja tietty ines ja siellä viikonloppuchillausta ja kaikkea mukavaa. vitusti south parkia. ainaki.
 hmm heitän tähä vaa pari kuvaa ineksestä koska se on paras koira ikinä. kuvat siis c ida. ja tuun heittää tähä postauksee lisää kaikkii kuvii, sit ku ida koulukiireiltää ehtii viskasta ne miulle.. ne on oikein tasokkaitaki ja niit on monta. julkasukelposia ei. mut kuitenki. jos hommais sen kameran ja alkais panostamaa plokii..
biisi koska haluan lahteen.

8 kommenttia:

 1. SMITHS<3<3<3 oot ihana tuu lahteen

  VastaaPoista
 2. ELISA ku sun blogin nimi oli silloin sun rises slowly as you walk nii oliks mumford and sons - the cave? :----------)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joooo!!! :-D noora oot aika paras. ja tulen lahteen heti kun se on mahdollistaaa :))

   Poista
 3. toi ylin kuva missä Ines torttuilee :D::DD hahah! ja onnee noide koulujen kanssa=) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahha nii se on paras :--DDD ja kiitos :)

   Poista

kerro kerro kuvastin