20120229

there's food all over the floor/ it's all a part of their game/ we cannot move

oon taas kiiralla. eilen/tänään kaikki oli jotain niin mahtavinta! myö mentii eilen coffee housee latelle, luultii et on sunnuntai, kelattii kaikkee, kahvi oli pahaa. käveltii huonossa ilmassa. ei se tuntunu ollenkaa huonolta. illal myö tehtii taas sitä helvetin taivaallista salaattii! (ompa ristiriitasta) Ja asioista, tunnelmista ei vaan saa kuvia!  jos sen hetken sais jotenki ku pimeä huone, hyvää ruokaa. kuunneltii Kingston Wallia ja kelattii sen mahtavuutta, elämän tarkotusta/ tarkotuksettomuutta, olemisesta olemattomuuteen, itsensä tuntemisesta tuntemattomuuteen, matkaa menneisyydestä tulevaisuuteen, kuolemaa ja kuolemattomuuden kauheutta, syvempää tietosuutta ja yhteiskunnan aivopesemiä kauniita ja tyhmiä, ja kaikkea josta ei saa selkoa. siks rakastan. vaikkei saatu selvyyttä edes mitä rakkaus on.         ...   
Jos ei nukuta, silloin ei nukuta. toteutettii meiän villi idea ja lähettii kahen aikaa.. yöllä.. no en ehkä kerrokkaa..
no mentii jätesäkeis laskee alas mielakast.. se kuumotus ku kiivetää sinne ylös ja mietitää onkohan mielakas yöllä vartiointia ja väistellää koneen valoja. ja Kiiran äitin hämmennys ku tultii puol neljän aikaa.. :-----)

2 kommenttia:

  1. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD oisin kyl halunnu kuvan susta ja kiirasta jätesäkissä laskettelurinteessä kahdelta yöllä

    VastaaPoista
  2. no varmasti! :---D vielä ku ollaa niin lyhyitä et ne jätesäkit on oikeesti meiän pitusia.. ja sit en ees tienny viittinkö kertoo tästä tapahtumasta, näinhän siis toki tekee kaikki kuusitoista vuotiaat..

    VastaaPoista

kerro kerro kuvastin