20111216

HAR DU REDAN EN REDAN-DERAN

otsikon juju piilee siinä että redan=jo. (onko sinulla jo jo-jo) MUTTA NIIN meillä oli eilen pikkujoulut ja oli aika helvetin muikeesta. tykkäsin siis. miksi en koska riksu+kiira ja muita meidän luokkalaisia ihania ja pimeä koulu ja lisää saatte tietää ku menette tsekidoimaan RIKSUN♥ blogia. menkääki sitte koska siellä on stoori ja kuvat! :-)
ja huomen sit kirkko ja todistusten jako (vittumitäpaskaa) ja sit lahteen feat riika-janita ja siellä on nurmi lyytinen ja pasuri ainakin
(argh haluisin laittaa kuvia mut riksulla kamera [jonka näytön rakas ruotsin opettaja muuten rikkoi] jajaja riksun pitäis lähettää miulle niiit kuvii mut ei se kuitenkaan ehdi, enkä jaks laittaa samoja kuvia kun hällä koska kuvia ois paaaljon enempi) RIKSU YKS TOIVE jos luet tän: lähetä joooooko ne kuvat?? :-)

edit://sain muuten noilta kahelta rakkaalta hömpältä joululahjaks vitusti metsämarjavauhtihirrrmuija, seesame street laastareita, yhen tikkarin, hellokittu pehmolelun joka on samaan aikaan käsilaukku jaaaa en kai muuta? eiku joooo iiiiihanat paavo pesusieni silkkibokserit! (ne on miul nyti jalas) :-) aaaaaaw.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro kerro kuvastin