20111111

oisin tylsä jos laittasin otsikoksi rivin ykkösiä. kaikki muut tekee niin.

Kai tästä alkaa uusi aika. Kai se on parempi aika. Kai mie sit jaksan paremmin. Kai kaikki hyvä siti säilyy. Ja huono muuttuu paremmaks. Tai ainaki mie toivon niin. Äiti sano ettei tuu maailmanloppuu. Tulee ainoastaan uuden alku. Jos se uus alkaa nyt. Vai alkaako se vasta ens vuoden joulukuussa? Mitä tapahtuu? Mie mietin maailmaa. Tää on uuden alku mut ihmiskunta tuhoaa itseää. Ehkä ne nyt lakkais tuhoamasta? Ehkä ne nyt heräis. En kyl tykkää heräämisestä. Se on vaikeeta ja uni tuntuu ihanalta ja peitto lämpimältä. Ei haluu herätä täydellisestä maailmastaa, jonka näkee vaa unissaa.. En miekää oo täydellinen. Mut ainaki teen oman osani. En osaa miettii tulevaisuutta. YH:n kokeessa ahdistuin huoltosuhteen vinoutumisesta. Jos hyppään junan alle ku oon 80v. Tai jos hyppäisin heti ku jäisin eläkkeelle. Ku ei oo kansalla varaa miulle eläkettä maksaa.. Entä jos en jaksa odottaa siihen asti? Jos hyppään junan alle heti ku oon aikuinen. Mut ehkä musta ei koskaan tuu aikuista. Jos vaa elän päivä kerrallaa. Mut onks se elämisen arvosta? Kai mie voisin matkustella, viiltää ranteet, itkeä ja syödä, ja rakastaa tunteettomasti ja tunteella. Kai mie voisin vaa antaa elämän viedä. Olla miettimättä liikaa! Olla onnellinen! Lopettaisin tän kirjottamisen ja miettisin mitä sanoin erään postauksen otsikossa. Jos vaa nyt luottaisin siihen että se parempi, uusi aika alkaa. Kai se alkaa? Kai?
joo mitä tein tänään kello 11:11? nooo.. mie ja riksu mentiin ruokalaan siin ennen yhtätoista ja meil oli lasipullokokis mukana. eihän sitä ois voinu minnekkää jättää härregod. no opettajat takavarikoi sen koska en tiedä miksi. no syötiin äkkiä ja ryöstettiin mein kokis takas. mentii sit ylös ja kello oli suunnillee kymmen yli 11. kuultii sit naulakoil luokan valvojan ääni ja tajuttii tappiomme että ei ehitä minnekkää ristipaskailee, joten ulos oli mentävä. pakkovälitunnit<3 siin sit päästii ulos ja siin oli mie, riksu, vera ja roosa. kello näyttiki sit 11:11 ja myö toivottii jotain. en tiedä toivoinko.
ainaki laulettii riksun kans äiti hei mua saatana kutsuu :-D

4 kommenttia:

 1. tiiätkö tämmöst filosofist settii on aina niin kiva lukee, tykkäsin siit minkä teit viime keväänki sensen yhen :-D mee likes!

  VastaaPoista
 2. kirjotat tiiätkö tosi hienoa tekstiä ? :D tai siis tykkään tosta sun filosofisesta kirjotustyylistä ihan helvetisti ! =D jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 3. no pöh oisin tullu kirjottaa ihan samaa ku nää kaks edellistäki joten... :-D NO MIE TYKKÄÄN KUITENKI TOSITOSI PALJO SUN KIRJOTUSTYYLISTÄS niin sellasest perustekstist ku sit tälläsest pohdiskelevastaki.

  VastaaPoista
 4. voi kiitos teille kaikille! joskus on kiva kirjottaa tollee ja itse asias kirjotan tosi paljon mut ihan kynällä paperille ja se on miun tyyli.. aina ei vaa blogis jaksa mut kiitos ihan hirmusesti tollanen palaute auttaa aina jaksamaa! :)) <3

  VastaaPoista

kerro kerro kuvastin